10 χρόνια γιορτάζουμε! Τούρτα 2 επιπέδων, 20 και 40 εκ. διάμετρο, προσαρμοσμένη με θέμα την αεροπορία. Αεροπλάνο από ricetreat, οπότε είναι βρώσιμο.
SKU: GATSOC06
Ημι-αυτόματη, συμπαγής μηχανή κοπής σχεδιασμένη για οριζόντια κοπή τυριού. Παρέχει τα ίδια αποτελέσματα όπως όταν τα σκληρά τυριά κόβονται χειροκίνητα, μειώνοντας τα απόβλητα στο ελάχιστο.
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Οριζόντιος κυκλικός κόφτης, για ακριβή τομή της φλούδας χωρίς απόβλητα
• Αισθητήρες ασφαλείας για την ανίχνευση της παρουσίας και της σωστής κεντρικής τοποθέτησης του τροχού
• Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
βάθος: 900 mm
μήκος: 1110 mm
ύψος: 1230 mm
10% Καπρυλικό οξύ (C8) προερχόμενο από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μέσης αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα παράγει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βηταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα.
Καθαρά φουντούκια: Πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU: 5430002193014
Ποιο Πολυόλ: 11,2g
Ενέργεια: 441Kcal, 1846kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,8g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 20,4g
Υδατάνθρακες: 17,4g
εκ των οποίων ζάχαρη: 5g*
Πρωτεΐνη: 11,9g
Αλάτι: 0,0g
Ίνες: 27,9g
Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών: Θάουματιν, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
Η Basak Gida, που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1986 στον τομέα των τροφίμων και συνέχισε την επιχείρησή της με το Hakiki Bosnak Boregi (πίτα με βόσνιο τρόπο) που ιδρύθηκε το 2004 και το Basak Pasta Evi (Σπίτι Γλυκών) που ιδρύθηκε το 2010, στέφει τις δραστηριότητές της με την ίδρυση της My Cake’s Plus Tic. Ltd. Sti. το 2017, παράγοντας κατεψυγμένα τρόφιμα και ζαχαροπλαστική. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και να προσφέρουμε διαφορετικές γεύσεις. Ο στόχος μας στον τομέα είναι να μεταφέρουμε την ποιότητα και τις καινοτομίες πάντα σε υψηλότερο επίπεδο. Παρέχουμε υπηρεσίες με μια επαγγελματική ομάδα και έμπειρους τεχνίτες στους τομείς της παραγωγής και του μάρκετινγκ. Το μότο μας είναι "Να κάνουμε τους ανθρώπους μας να γευτούν την ευχαρίστηση της ευτυχίας".
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Μια νόστιμη γεύση που συνδυάζει μαλακά στρώματα κέικ αμυγδάλου με μια ειδική μους στο ενδιάμεσο και καλυμμένο με καρύδα, φτιαγμένο με επαγγελματικές συνταγές.
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΙΣΤΑΧΙΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
Η πρώτη εκδοχή του μπακλάβα. Θα αγαπήσετε τον κλασικό μπακλάβα που παρασκευάζεται με τη μέθοδο παραγωγής και κοπής που διαρκεί εδώ και αιώνες.
Η Tahmis, ένα από τα παλαιότερα γευστικά brands στον κόσμο και στην Τουρκία, υπάρχει από το 1635.
Η Tahmis ιδρύθηκε το 1635 στην Γκαζιαντέπ, το κέντρο της Μέσης Ανατολής. Δεδομένου ότι η Γκαζιαντέπ βρίσκεται στον ιστορικό Δρόμο του Μεταξιού, έχει φιλοξενήσει πολλούς βασιλιάδες, ταξιδιώτες και εμπόρους στο παρελθόν. Μεταξύ των πιο σημαντικών γεύσεων της Tahmis είναι ο καφές και ο μπακλάβας.
Η Toblerone είναι μια δημοφιλής ελβετική μάρκα σοκολάτας γνωστή για το χαρακτηριστικό τριγωνικό της σχήμα και τη μοναδική της γεύση. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1908 από τον Θεόδωρο Τόμπλερ και τον Έμιλ Μπάουμαν στη Βέρνη, Ελβετία.
Το όνομα "Toblerone" είναι ένας συνδυασμός του επωνύμου του ιδρυτή, Τόμπλερ, και της ιταλικής λέξης "torrent", που σημαίνει νουγκάτ. Η σοκολάτα αποτελείται από γάλακτος σοκολάτα με μέλι και νουγκάτ αμυγδάλου, προσφέροντας μια πλούσια και απολαυστική γεύση.
Το εμβληματικό τριγωνικό σχήμα αντιπροσωπεύει το βουνό Μάτερχορν στις Ελβετικές Άλπεις, τιμώντας την ελβετική κληρονομιά της. Η Toblerone έχει γίνει μια αγαπημένη λιχουδιά παγκοσμίως, προσφέροντας έναν ευχάριστο συνδυασμό λειανής σοκολάτας και τραγανής νουγκάτ.
Ένα πρωτότυπο πολυώροφο κέικ για αυτήν την ευρωπαϊκή ένωση με θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Όλες οι σημαίες των μελών είναι αναπαριστώμενες γύρω από τα επίπεδα.
SKU: GATEU11